Dersom du er glad i å spille – enten det er Fortnite eller et annet spennende spill – vil du kunne få glede av å delta på en av de mange spillmessene som arrangeres rundt omkring i verden. Du trenger imidlertid ikke å dra så langt, ettersom det arrangeres spillmesser her til lands også.

Her på Conventorkonferanser.no vil du finne en nyttig oversikt over alle de beste spillmessene i verden, noe som forhåpentligvis vil gjøre det lettere for deg å velge hvilken messe som passer best for deg og dine spillvaner. Les videre for å finne ut hvilke konferanser og messer vi dekker!

Hva finner du på Conventorkonferanser.no?

Vi vet hva kresne spillere forventer av en spillmesse, og at kun det beste er godt nok. Derfor har vi ikke nøyet oss med hva som helst, og vi har siktet høyt i jakten på de beste messene for spillinteresserte nordmenn. Det finnes interessante messer både i Norge og i utlandet.

Conventorkonferanser.no gir deg utfyllende guider som omhandler store og spennende spillmesser som Penny Arcade Expo, Game Developers Conference (GDC), Tokyo game Show, GamesCom, GamesForum, Spillexpo, BlizzCon, Electronic Entertainment Expo, Consumer Electronics Show og EA Play. Her finnes det nesten garantert noe som vil falle i smak – selv for den kresne spilleren.

Hvorfor delta på en spillmesse?

Dersom du er en ivrig videospill-entusiast, eller bare interesserer deg for spill, så vil du få mye glede av å delta på en spillmesse. Det å spille blir ofte sett på som asosialt ettersom spillerne ofte sitter på rommet sitt alene og spiller. På en messe kan du spille og være sosial samtidig!

På spillmesser samles mange spillere fra ulike steder i verden, noe som betyr at du kan få mange nye venner og bekjentskaper. Dere har allerede en felles hobby – spilling – noe som gjør det enkelt å få samtalen i gang. Kanskje dere kan utveksle tips og komme med anbefalinger til hverandre?

Oppdag nye og spennende spill

På en spillmesse vil du få muligheten til å bevege deg utenfor din vante komfortsone hva spill angår. Spillmesser har ofte mange ulike spillprodusenter på besøk, slik at du kan gå fra bod til bod og få oversikt over kommende nyheter og gamle favoritter. Her finnes alt du kan tenke deg av spill.

I tillegg kan du som nevnt snakke med andre likesinnede, og dere kan utveksle tips og gode råd med hverandre. Det er nettopp dette som er enhver spillmesse sin kjerne – alt handler om å få øynene opp for de spennende spillene som finnes der ute, enten du liker action, fantasy eller noe annet.

Spar tid ved å lese anbefalingene våre

Dersom du drømmer om å delta på en spillmesse, kan det være vanskelig å finne ut hvor du skal begynne, spesielt om du ikke har deltatt på noe tilsvarende tidligere. Derfor vil du kunne spare mye tid på å lese våre guider om spillmesser, fremfor å gjøre all research selv.

Oppsummering

På Conventorkonferanser.no finnes en brukervennlig oversikt over de beste spillmessene og konferansene i verden og Norge. Ved å delta på en spillmesse som for eksempel Spillexpo, Penny Arcade Expo eller BlizzCon, kan du få mange nye venner og finne ny inspirasjon til hvilke spill du skal spille. Det er kult å være nerd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *