EA-konferansen arrangeres i juni hvert år. Det deltar tusenvis av spillinteresserte på messen og også hundrevis av utviklere. På den måten blir arrangementet et møtepunkt mellom de som lager spillene og de som faktisk bruker dem. Et av høydepunktene for mange er å prøve nye spill før de kommer ut.

Konferansen lanserer også nyheter og inneholder mange overraskelser. Du får blant annet informasjon om når årets FIFA blir lansert. Det å få med seg slik inside-informasjon vil oppleves både spennende og interessant. Alt blir sendt direkte via nettplattformer, slik at spillinteresserte over hele verden kan få med seg det som skjer.

Mest populære spill

EA er kjent for sine sportsspill som FIFA, NBA og NHL. Spesielt FIFA som er verdens største fotballspill er utrolig populært. Hvert år kommer nye utgaver med oppdaterte lag og nye funksjoner og spillmoduser som kan tas i bruk. Spillet forbedres hele tiden og oppleves som svært realistisk.

Need for speed og battlefield er andre spillserier EA produserer som er veldig populære. De har dermed en stor variasjon i ulike typer spill som gjør at du som forbruker garantert vil finne et eller annet spill som du nok kommer til å sette pris på å spille.

Mer konferanseinformasjon

Spillmessen er kjent for å ha gratis inngang. Du kan enkelt registrere deg på EA sine nettsider og få en gratis billett. Det går også an å kjøpe tilleggstjenester hvis du vil ha prioritert inngang og spilling, slik at du slipper å vente i kø. Du kan også reservere spilling til spesifikk tid.

Konferansen arrangeres i et stort lokale i Los Angeles, så det er god plass til mange spillinteresserte. Datoene i 2019 var 8.-9.juni, og det kommer sikkert informasjon om datoene for 2020 om ikke lenge. I 2020 vil konferansen ha fem årsjubileum som helt sikkert vil bli markert på en god måte.

Hold deg oppdatert

EA er veldig aktive både på sin hjemmeside, amt også på ulike sosiale medier. På plattformer du streamer spillinnhold, samt Instagram og Facebook, vil du finne utdypende og oppdatert informasjon underveis. På den måten slipper du å gå glipp av noe i forkant av messen, du får fullstendig oversikt.

Det er også på disse sosiale mediene du kan følge innholdet under konferansen hvis du ikke har mulighet til å delta selv. På den måten kan du få med deg det som er mest interessant, og få være med å chatte med andre som er interesserte i det samme spillet som du liker.

18-årsgrense

Arrangementet er lagt opp for 18 åringer og oppover. Samtidig har de lagt til rette for at du kan delta hvis du er yngre, men da må du ha med deg en voksen deltaker. Dette gjøres enkelt under selve registreringen på nett som er en rask prosess som tar 2 minutter.

Play to Give

Hvert år så donerer EA penger til gode formål gjennom konferansen sin. Det er litt forskjellig hvordan det har blitt lagt til rette for, men det er flere organisasjoner du kan støtte. Det handler om organisasjoner som arbeider for å forebygge mobbing, og som arbeider for inkludering i spillverdenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *